Štamparija INPRINT je počela sa radom 1991. godine, kao pečatorezačka radnja, a od 1997. godine radi kao Štamparija INPRINT. Raspolaže sa objektom od 450 m2, impozantnim mašinskim parkom, pripremom, dizajnom, ofset i mehanografskom štampom. Posedujemo i razvijenu komercijalnu mrežu sa predstavništvima u Beogradu i Podgorici. Vlasnik štamparije Goran Mandić, zajedno sa 30 zaposlenih stvara viziju moderne štamparije. Osnovna delatnost nam je ofset i mehanografska štampa.
Ofset štampa - predstavlja kvalitetan izbor za štampu papirne i promotivne konfekcije: katalozi, prospekti, brošure, posteri, flajeri, etikete, vizit karte, kartonska ambalaža, puzzle, kancelariski materijal i drugo.
Dorada štampe - je završna faza u kojoj proizvod dobija svoj konačan izgled i oblik za upotrebu. U okviru dorade radimo: štancanje, ricovanje, bigovanje, perforisanje, lepljenje i druge neophodne radnje za finalizaciju proizvoda.
Kao specijalan postupak izdvajamo numeraciju, zlatotisak, suvi žig, hologram, UV lakiranje, specijalnu vrstu zaštite u vidu nevidljivih mastila (vidljivih pod UV lampom ili IC lampom), mogućnost štampe na specijalnom papiru po zahtevu kupca, variabilna štampa, insertovanje u koverte.
Mehanografska štampa - upotrebljava se u izradi beskonačnih papira u traci (tabuliri) blanko ili sa štampom u boji (npr. memorandumi, računi, raznovrsni nalozi). Carinski obrazci, tovarni listovi (JCI, CMR), "tajne" - zaštićene koverte za LD.
Naše tehničko-tehnološke i kadrovske mogućnosti su nam omogućile dugogodišnju saradnju sa kućama kao što su: Frikom, Elektrosrbija, Esensa, Aura, Fani, Colić, Dunav osiguranje, Sirogojno Co, Prvi Partizan - Namenska, Autoventil, Budimka, MaxMedica, ITN Group, Fredo, Jake, Textil, ...
U želji da ostanemo štamparska kuća od poverenja stremimo ka doslednosti u kvalitetu i poslovnoj korektnosti.

picture
picture
picture
picture